Hild díjas falu a Balaton partján

 Néhány, külsőleg középkorúnak álcázott srác 2009 késő őszén ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy a nyolcvanas évek elejének magyar alternatív zenéit (URH, Kontroll, Neurotic, Európa Kiadó, Pál Utcai Fiúk, Kispál és a Borz) és néhány meghatározó külföldi együttes dalait (Clash, Iggy Pop, Green Day, Nirvana) a saját ízlésvilágához igazítsa, és eleinte a maga szórakoztatására játszogassa. Később ezek a fiúk elszemtelenedtek, és nem átallottak nyilvános szerepléseket vállalni, ezzel ráerőszakolták a zenéjüket a gyanútlan veszprémi közönségre.

Természetesen a zenekar életében is megtörténtek a szokásos, majdhogynem kötelező tagcserék, elsodródott a feloszlás határára, de ezekből a harcokból megerősödve került ki, és napjainkban a banda elevenebb és termékenyebb, mint valaha. Gátlástalanul szabja át kitűnő és elismert dalszerzők műveit, pofátlanul gyúr egybe magyar és külföldi underground számokat.

Hogy mi ezzel a céljuk? Nos az alapelv nem változott az évek folyamán: jól akarják érezni magukat. Ha már egyszer nem lép fel élőben a Neurotic, hát eljátsszák ők maguknak a legkedvesebb számait. Ha ez véletlenül másoknak is örömet okoz, az már csak a hab a tortán.

KONCERT PALOZNAKON augusztus 19-én 20.00 órakor a Tájház udvarán  belépés  ingyenes

 

Youtube

  • Focizzatok nálunk!

    Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
    várjuk jelentkezéseteket!

    RÉSZLETEK

    Ez a pálya télen-nyáron, működik!

  • Paloznaki Tekergo

     

    Bicikli utak

    5403

    Hotelinfo

    hotelinfo1

    Elérhetőségek

    Paloznak, Fő út 10.
    8229
    E-mail:

    Hírlevél

    Regisztráljon a feliratkozás elott!
    No account yet? Register

    Térkép...

    Paloznaki videók

    kalvaria_1
     

    VIDEÓK