Hild díjas falu a Balaton partján

kukasauto

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. LOMTALANÍTÁST szervez 2017. május 2-án kedden.

 A lomtalanítás problémamentes lebonyolításának érdekében szükségünk van az önök segítségére, ezért kérjük, hogy az összegyűjtött limlomot 2017. május 2-án reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlan előtti közterületre, vagy az önkormányzat által kijelölt helyre. A hatékonyabb helykihasználás érdekében a bútorokat szétszerelve szíveskedjenek kirakni.
Nem lehet kihelyezni a lomtalanításkor kommunális hulladékot, építésből – bontásból származó anyagot (ajtó, ablak, szigetelőanyag, stb.), törmeléket, hulladékká vált gumiabroncsot, kerti, valamint zöldhulladékot, akkumulátort és gyógyszereket, festékes és olajos flakonokat. Elektronikai hulladék gyűjtése elkülönítetten történik.
Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a lejárt szavatosságú, hulladékká vált gyógyszereket a gyógyszertárakban, a hulladékká vált gumiabroncsokat és elektronikai hulladékot a kereskedőnél van lehetőség leadni.

2017. évben is szervezünk ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓT

Az elektronikai hulladékokat (TV, hűtőszekrény, mosógép, kisháztartási gépek, számítógép, villanymotor, bojler, stb.) a Tájház udvarára kérjük szállítani 2017. május 2. kedden

A hulladék elszállítását költségtérítés nélkül, ingyen hajtjuk végre. A lomtalanítás napján az esetleges észrevételeiket, bejelentéseiket a 87/342-633-as telefonszámon tehetik meg.
Tevékenységünkkel segítsük elő környezetünk védelmét, és tegyünk meg mindent környezetünk tisztaságáért!

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

 

 • Focizzatok nálunk!

  Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
  várjuk jelentkezéseteket!

  RÉSZLETEK

  Ez a pálya télen-nyáron, működik!

 • Paloznaki Tekergo

   

  Bicikli utak

  5403

  Elérhetőségek

  Paloznak, Fő út 10.
  8229
  E-mail:

  Hírlevél  HTML formátum?

  Joomla Extensions powered by Joobi

  Térkép...

  Paloznaki videók

  kalvaria_1
   

  VIDEÓK