Hild díjas falu a Balaton partján

mikulas 2December 3-án délelőtt a gyerekekhez, este pedig a szépkorúakhoz jött el a Mikulás Paloznakon.

Gyerekzsivajtól volt hangos a faluház nagyterme. Közel nyolcvan gyermek és az őket kísérő szüleik, nagyszüleik várták a Mikulást. A bábműsor után, a csodálatosan feldíszített terembe a gyerekek éneklésémikulas 3re jött be a fehérszakállú. Paloznakon úgy látszik idén nem volt rossz gyerkőc, hiszen mindenki kapott csomagot, virgácsot viszont senki sem.

Délután az időseket látta vendégül az önkormányzat. A csopaki Mandulavirág Óvoda óvodásai többször is tapsra ragadtatták a szépkorúakat. A műsor után Czeglédy Ákos polgármester megköszönte mindazt a sok tapasztalatot, amit az idősek átadtak nekik. 1998 óta a település vezetője és örömmel töltötte el, hogy sokakkal azóta ünnepelnek együtt a szépen feldíszített asztalok mellett.

Ezután a falu első embere beöltözött Mikulásnak, segítője pedig egy manó volt, Steinbachné Szabó Edina személyében. A hirtelen szakálmikulas 5lat növesztett és piros ruhába öltözött polgármesternek, mindenkihez volt egy-egy kedves, humoros megjegyzése, melyen az idősek jót derültek.

Finom volt a vacsora, miközben Jehoda Ferenc zenélt. Voltak akik táncra perdültek, mások beszélgettek egymással. Senki nem távozott üres kézzel, hiszen mindenki kapott egy ízléses 2017-es paloznaki naptárt, a hölgyek desszertet, az urak pedig finom paloznaki palackozott bort. 

Szendi Péter

 

 

mikulas 7

 • Focizzatok nálunk!

  Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
  várjuk jelentkezéseteket!

  RÉSZLETEK

  Ez a pálya télen-nyáron, működik!

 • Paloznaki Tekergo

   

  Bicikli utak

  5403

  Elérhetőségek

  Paloznak, Fő út 10.
  8229
  E-mail:

  Hírlevél  HTML formátum?

  Joomla Extensions powered by Joobi

  Térkép...

  Paloznaki videók

  kalvaria_1
   

  VIDEÓK