Hild díjas falu a Balaton partján

Jazz P logoNagy az érdeklődés az idei 5. Paloznaki Jazz Piknikre. Ismét világsztárokkal teli fesztiválprogram készül. Az elmúlt öt év alatt a rendezvény több ezer fős ünneppé nőtte ki magát, igazi Balaton-felvidéki hangulattal, fűben ülős jazz koncertekkel, minőségi borokkal és első osztályú külföldi és hazai előadókkal. A fesztivál a nyár egyik leghangulatosabb programja, mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az ide látogatók.

 

A paloznaki lakosok részére ingyenes belépőjegyeket biztosítunk a Jazz Piknikre. A karszalagok csak személyesen, lakcímkártya felmutatásával vehetőek át a Teleházban az alábbi időpontokban:

augusztus 3., szerda 14-18  óráig

augusztus 4., csütörtök 12-20 óráig

augusztus 5., péntek 10-12   14-20 óráig

augusztus 6., szombat 9-12 óráig.

Forgalmi rend változások a Jazz Piknik idején!

Az idei Jazz Piknik idején az előző évekhez hasonlóan forgalmi rend változás lesz a falu utcáiban. Tilos lesz parkolni a Balatoni utca felső szakaszán, a Zrínyi utcában, a Fő utcában és a Kossuth utcában. Délután 4 órától éjfélig a Fő utca a Fő tértől a Mázsa tér felé, a Kossuth utca a Mázsa tértől a Zrínyi utca felé egyirányú lesz. Egyirányú lesz a Tó utca is, amit a Zrínyi utca felől lehet majd megközelíteni. A Tó utca elején az utca bal oldalán lévő füves területen fizető parkoló lesz kialakítva. Ingyenes parkoló lesz a Határ út mellett a szokott helyen. Kérjük a lakókat, hogy a rendezvény idején fokozottan figyeljenek a parkolásra, illetve a megváltozott forgalmi rendre! A kényelmetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük!

  • Focizzatok nálunk!

    Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
    várjuk jelentkezéseteket!

    RÉSZLETEK

    Ez a pálya télen-nyáron, működik!

  • Paloznaki Tekergo

     

    Bicikli utak

    5403

    Hotelinfo

    hotelinfo1

    Elérhetőségek

    Paloznak, Fő út 10.
    8229
    E-mail:

    Hírlevél

    Regisztráljon a feliratkozás elott!
    No account yet? Register

    Térkép...

    Paloznaki videók

    kalvaria_1
     

    VIDEÓK