Hild díjas falu a Balaton partján
 emike1944-ben született Szilágysomlyón. Általános és középiskoláit Cegléden, a tanárképző főiskolát (matemetika-kémia-technika szakon) Szegeden végezte. Szeged, Győr után a Csopaki Általános Iskolában tanított (16 évig) 1999-ig, nyugdíjazásáig. 1963-vásárolt Paloznakon telket, ahol a tanítási szüneteket tölti a család, majd 1983-ban a faluban megépült házukba költözött férjével és három gyermekével.
A művészetek iránti szeretet és tiszteletnek köszönhetően részt vesz az önállósult Paloznak kulturális életének beindításában. Az első kiállítás megszervezését (1991) még számtalan követi. A Paloznaki Önkormányzat által létrehozott „Paloznak Jövőjéért” Közalapítvány kuratóriumának elnöke. Lelkes és fáradhatatlan kezdeményezője, szervezője a község kulturális életének.
A községért és a közösségért végzett önzetlen munkáját 2002-ben "Paloznakért" kitüntetéssel ismerte el az önkormányzat. 2010-ben a képviselő-testület "Paloznak" feliratú gyűrű ajándékozásával ismerte el a 2006-2010 közti választási ciklus alatti kultúrális munkáját.
2012-ben az Önkormányzat a Paloznak díszpolgára kitüntető címmel tüntette ki.
 • Focizzatok nálunk!

  Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
  várjuk jelentkezéseteket!

  RÉSZLETEK

  Ez a pálya télen-nyáron, működik!

 • Paloznaki Tekergo

   

  Bicikli utak

  5403

  Elérhetőségek

  Paloznak, Fő út 10.
  8229
  E-mail:

  Hírlevél  HTML formátum?

  Joomla Extensions powered by Joobi

  Térkép...

  Paloznaki videók

  kalvaria_1
   

  VIDEÓK