Hild díjas falu a Balaton partján

Simon Györgyné1950. november 29-én született a Bodrog-közi Vajdácskán. Itt töltötte boldog gyermekkorát szüleivel és testvérével.

Általános iskolai tanulmányait 1964-ben fejezte be. Ezután Sárospatakon dolgozott. 1970-ben kötött házasságot Simon Györggyel. Férjével Paloznakra költöztek itt alapozták meg jövőjüket, építkeztek. Megszerette a falut, az itt élő embereket. Született két szép gyermekük . Kezdetben Balatonfűzfőn dolgozott, de szeretett volna közelebb elhelyezkedni. Mindig érezte, hogy a gyerekek közel állnak hozzá, ez bátorította arra, hogy jelentkezzen dajkának. 1979-ben felvették a Balatonfüred Ady E. utcai óvodába, 1985-ben Csopaki Óvodába sikerült folytatnia munkáját. 1995-ben elvégeztem a dajka képzőt jeles értékeléssel. Több mint 20 éven keresztül végezte odaadóan munkáját a gyerekek között.

2008 óta nyugdíjas. 2014-ben munkája elismeréseként, a Csopaki Óvodában végzett 20 éves munkájáért, a paloznaki gyerekek gondozása, nevelése érdekében végzett önzetlen és gondos munkájáért az Önkormányzattól  „Paloznakért” kitüntetésért kapott.

 

 • Focizzatok nálunk!

  Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
  várjuk jelentkezéseteket!

  RÉSZLETEK

  Ez a pálya télen-nyáron, működik!

 • Paloznaki Tekergo

   

  Bicikli utak

  5403

  Elérhetőségek

  Paloznak, Fő út 10.
  8229
  E-mail:

  Hírlevél  HTML formátum?

  Joomla Extensions powered by Joobi

  Térkép...

  Paloznaki videók

  kalvaria_1
   

  VIDEÓK