Hild díjas falu a Balaton partján

harley 2016Június 8 és 11 között ismét dübörögnek a motorok a 17. Harley Davidson Fesztiválon, ami Magyarország legnagyobb motoros találkozója. A fesztivál igazi nagyágyúkat vonultat fel, a külföldi fellépők közül a Helloween és a The Sweet! érkezik a nagyszínpadra,  de fellép az Anna and the Barbies, Ivan and the Parazol, Ossian, Karthago, és Deák Bill Gyula is. A klasszikus rockzenét a tribute bandák kiválóságai biztosítják. Sőt, ha sietsz május 25-ig még az elővételes jegyekre is lecsaphatsz!

 Bármerre is vigyen utad az Open Road Fest-en földön és levegőben is programok várnak. A horizont királya Veres Zoltán műrepülő pilóta, meghódítja az eget. Az egyszerű dugóhúzók és spirálok csupán bemelegítésnek számítanak a fináléra! A földi izgalmakat a Freestyle Motocross hazai nagyágyúja, Hujber Péter, a halálgömb ura Gombos Attila, Erdős Csaba, és a Gravity Academy, garantálja.

A kétszeres bajnok FMX pilóta, Hujber Péter vendégszereplője volt a világhírű Nitro Circus-nak, és nagyon hamar nemzetközi szintre emelte a hazai FMX-et. Nem csoda, hiszen nem mindennap látni 20-25 méter hosszú, 10-12 méter magas ugratásokat vagy a dermesztő Halál Csókját.
Gömbös Attila a több államban betiltott Halálgömb magyar nagykövete is a látvány és az adrenalin szerelmese. El tudod képzelni, milyen az, amikor egy maximális fordulaton működő láncfűrésztől alig húsz centiméterre húz el iszonyatos sebességgel a motoros? Az Open Road Fest-en garantáltan megnézheted.

harley 1Az esti és nappali programok mellet Magyarország legnagyobb s leghosszabb motoros felvonulása vár rád, de különleges vasakkal és extrém kiállítással készül a Harley-Davidson Múzeum is. Sosem látott motor ritkaságok, ultra vagány kinézetű custombike-ok, relikviák, szerszámok és fényképek kapnak helyet az eredeti műhely teljes másában. Egy biztos, ilyen extrém kiállításban, még nem volt részed.

Váltsd meg akciós jegyed még május 25-ig és találkozzunk az Open Road Fest-en június 8. és 12. között! Feel the Freedom!

  • Focizzatok nálunk!

    Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
    várjuk jelentkezéseteket!

    RÉSZLETEK

    Ez a pálya télen-nyáron, működik!

  • Paloznaki Tekergo

     

    Bicikli utak

    5403

    Hotelinfo

    hotelinfo1

    Elérhetőségek

    Paloznak, Fő út 10.
    8229
    E-mail:

    Hírlevél

    Regisztráljon a feliratkozás elott!
    No account yet? Register

    Térkép...

    Paloznaki videók

    kalvaria_1
     

    VIDEÓK