Kérése,kérdése van?

e-bridges e-universum
...a honlap működtetésével kapcsolatban
írjon nekünk!

Bejelentkezés

Polgárőrség

 


 

 

A Közrendvédelmi Alapítványt 2012. decemberében az Önkormányzat mint alapító megszüntette, miután feladatait a Paloznaki Polgárőr Egyesület vette át. A polgárőrség 20 éve végzi önkéntes munkáját a falu közbiztonsága érdekében. Tagsága 17 fő, akik szolgálati beosztás szerint járőröznek a településen, segítik a falu nagyobb rendezvényeinek a biztonságát, az idegenforgalmi szezonon kívül is járják a hegyoldalt, felügyelik a külterületen lévő pincéket, nyaralókat. Alkalmanként a rendőrséggel együtt teljesítik az éjszakai szolgálatot. Munkájuk következtében jelentősen csökkent a településen a bűnesetek száma (1992-ben: 54, 2006-ban: 8 2014-ben 7).
Az adományokból befolyt pénzekkel biztosítják a szervezet működését: a szolgálati gépkocsi üzemeltetését, "polgárőrség" megkülönböztető jelzéssel ellátott ruházatot a szolgálatot teljesítők részére.
..
 
Paloznaki Polgárőr Egyesület:
2010. januárjától a polgárőrség új szervezetben, egyesületi formában működött 2015-ig. Sajnos a vezetőség lemondásával 2015-ben az egyesület működése megszűnt.

 

Paloznaki Polgárőr Egyesület
székhely: 8229 Paloznak Fő u. 10.
elnök: Kisházi István
elnökségi tagok: Őry Zoltán, Varga Zoltánné Szimics Mónika
felügyelő bizottsági tagok: Kovács István, Kristály Lajos, Tóth Ferenc
elérhetőség:
posta: 8229 Paloznak Fő u. 10.