Disznóvágás percr?l percre.
(folyamatosan frissül? képek lesznek láthatók majdan a disznóvágás kezdetét?l kifulladásig)

 



 
 

A kedves vendégeket f?tött sátorban látjuk vendégül.
 
07.30 órától
 
Disznóperzslés kezdete, tisztogatás, bontás, „az orjára vágás”,
08.00 Jó reggelt ital (pálinka, forralt bor, tea)
  Kocsonya, zsíros kenyér,
11.00 F?szerdoboz kiállítás megnyitó a Faluház nagytermében
  Pecsenyesütés, kolbásztöltés, orjaleves
12.00 órától Folyamatos filmvetítés a Faluház nagytermében.
  Disznótoros ebéd, pecsenyekóstoló Fülöp Laci zalai párolt káposztájával.
 

Jó ebédhez szól a nóta Népi rigmusok, kántálás, versek az ételek felszolgálásához

13.00 Kolbászkóstoló, hurkatöltés, disznós játékok
15.00 Orjaleves, hurkakóstoló
 

Zene, tánc, mulatság kifulladásig!

   
közben F?szerdoboz kiállítás a Faluházban
  Filmvetítés a Faluházban

 
kecskesajt, rétes és pálinkavásár