Kérése,kérdése van?

e-bridges e-universum
...a honlap működtetésével kapcsolatban
írjon nekünk!

Bejelentkezés

Hírek

Pünkösdi koncert

korus 1A Paloznaki Kórus szeretettel vár mindenkit pünkösdi hangversenyére a Paloznaki Római Katolikus Templomba június 3-án szombaton 19.00 órai kezdettel.

Lakossági fórum

TAKTájékoztatjuk a lakosságot, az üdülőtulajdonoso- kat, a vállalkozói, civil és egyházi egyeztető partnereket, hogy a településképi arculati kézikönyv, és a településképi rendelet előzetes tájékoztató egyeztetését (adatgyűjtési, és szándékfeltárási céllal) 2017. május 31-én szerdán 18.00 órától tartjuk, melyre minden - település szépítésért felelősséget érző – meghívottat várunk a Faluházba.

 

Bővebben...

Falvak éjszakája

falvakejszakaja logo 2Szeretettel várunk mindenkit május 27-én szombaton a Tájház udvarán a Falvak éjszakájának rendezvényeire.

Paloznaki Tekergő túra és egyéb  Programok:

Bővebben...

Magyarország legszebb konyhakertjei

konyhakert 1Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Paloznak Község Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.

Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő jelentkezését!

Jelentkezési határidő: 2017. június 10. Jelentkezési lap kérhető és leadható: Önkormányzati Hivatal 8229 Paloznak Fő u. 10.

Bővebben...

Határszemle

fűA Balatonfüredi Járási Hivatal május 18 és október 31 között ellenőrzi a külterületi és zártkerti ingatlanok parlagfű, gaz és gyommentességét és a termelési célú hasznosítást. Felhívjuk az ingatlantulajdonosok figyelmét hogy mulasztás esetén a hatóság növényvédelmi bírsággal sújtja a földhasználót.

Borverseny eredmények

bor 1Április 22-én került sor a 27. paloznaki borversenyre. Az idei évben 56 bormintát adtak be a gazdák. Az Englert Dezső vezette zsűri 8 arany, 27 ezüst és 16 bronz minősítés adott ki.

Bővebben...

Jó boroknak szép hazája

bor szerémségA Paloznaki Szőlőhegyi Egyesület és a Paloznaki Borklub szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a paloznaki Szent József házba, 2017. április 29-én, szombaton, 17.00 órára Erdélyi János, Balázs Béla díjas filmrendező: „Jó boroknak szép hazája, Szerémség” című filmjének vetítésére.

Lomtalanítás

kukasauto

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. LOMTALANÍTÁST szervez 2017. május 2-án kedden.

Bővebben...

Nyaralós közmeghallgatás

mandulaviragA Paloznaki Önkormányzata április 22-én szombaton 10.30 órakor közmeghallgatást tart a nyaralók részére a Faluházban. Tisztelettel várjuk a paloznaki üdülőtulajdonosokat, hogy elmondják észrevételeiket, javaslataikat!