Kérése,kérdése van?

e-bridges e-universum
...a honlap működtetésével kapcsolatban
írjon nekünk!

Bejelentkezés

Lomtalanítás

kukasauto

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. LOMTALANÍTÁST szervez 2017. május 2-án kedden.

 A lomtalanítás problémamentes lebonyolításának érdekében szükségünk van az önök segítségére, ezért kérjük, hogy az összegyűjtött limlomot 2017. május 2-án reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlan előtti közterületre, vagy az önkormányzat által kijelölt helyre. A hatékonyabb helykihasználás érdekében a bútorokat szétszerelve szíveskedjenek kirakni.
Nem lehet kihelyezni a lomtalanításkor kommunális hulladékot, építésből – bontásból származó anyagot (ajtó, ablak, szigetelőanyag, stb.), törmeléket, hulladékká vált gumiabroncsot, kerti, valamint zöldhulladékot, akkumulátort és gyógyszereket, festékes és olajos flakonokat. Elektronikai hulladék gyűjtése elkülönítetten történik.
Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a lejárt szavatosságú, hulladékká vált gyógyszereket a gyógyszertárakban, a hulladékká vált gumiabroncsokat és elektronikai hulladékot a kereskedőnél van lehetőség leadni.

2017. évben is szervezünk ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓT

Az elektronikai hulladékokat (TV, hűtőszekrény, mosógép, kisháztartási gépek, számítógép, villanymotor, bojler, stb.) a Tájház udvarára kérjük szállítani 2017. május 2. kedden

A hulladék elszállítását költségtérítés nélkül, ingyen hajtjuk végre. A lomtalanítás napján az esetleges észrevételeiket, bejelentéseiket a 87/342-633-as telefonszámon tehetik meg.
Tevékenységünkkel segítsük elő környezetünk védelmét, és tegyünk meg mindent környezetünk tisztaságáért!

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft