Kérése,kérdése van?

e-bridges e-universum
...a honlap működtetésével kapcsolatban
írjon nekünk!

Bejelentkezés

Üzenj OFFLINE!

Üzenő 1Újabb atrakcióval bővült a paloznaki Fő tér. Boda Balázs ötlete alapján elkészült a paloznaki interaktív üzenőfal, amit már az elkészülés pillanatában felfedeztek a biciklisták, a járókelők.

Üzenj offline! ... vagyis üzenj helyben a helyieknek, az erre sétálóknak, a turistáknak, a babakocsis szülőknek, az unokákkal sétáló nagyszülőknek, a kutyasétáltatóknak, a Sáfránkertben üldögélőknek, a boltba járóknak, a buszra váróknak, a kiállítás látogatóknak, gyerekeknek és felnőtteknek. Aztán persze készíthetsz szelfit az üzenettel és feltöltheted a netre is, de az üzeneted helyben marad, legalábbis addig, amíg nem jön valaki más és nem ír egy újat a rendelkezésre álló betűkből.
A hengerek sima végén látható jel segít a szöveg betűinek kiválasztásában. Húzd ki, fordítsd meg és cseréld le az általad választott helyen lévővel!
Ha fotót is készítettél, küldd el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és mi feltöltjük a falu facebook-oldalára.
Lássuk, mit üzen Paloznak!

üzenő 2